FC Barcelona - el equipo del mundo

Efter hotelltrubblet kastade vi oss iväg på match, efter att jag kommit på att matchen var på lördag och inte på söndag som mamma och pappa trodde. FC Barcelona mot Almería. Vi var modiga och tog metron (tunnelbanan) dit och det var en hel vetenskap bara hur man skulle få sin biljett. Metron blev smockfull efter våran station Liceu. Packade sillar, släng er i väggen, vi var värre! Men fram kom vi iallafall. Barças hemmaarena, Camp Nou (eller Nou Camp, man verkar kunna säga båda), är den största i Europa och den var verkligen STOOR! Där satt jag och nästan 100 000 andra (okej riktigt så många var det inte, för det var inte fullsatt, men arenan tar ca100 000 åskådare)! Alla storstjärnor var med (!) och givetvis vann Barcelona. 5-0 blev det (det är så kul för jag vet att Sofia inte kan något om/är intresserad av detta. Men stå ut!) och till slut fick även an Slem (Hleb) komma in! Haha!:D

 Det var häpnadsväckande och fascinerande men mest av allt chockerande att se att det fanns typ 60 000 människor som är mer entusiastiska och lever sig in i spelet mer än pappa! I jämförelse med dem var pappa lugn som en staty! Och av alla dessa människor var det tre som var missnöjda: två Almería-fans, och så mama som ville ha spänning och en jämnare match. Men alla vi andra var nöjda för att vi fick se massa mål och en väldigt bra fotbollsmatch!

/ Martin


Kommentarer
Postat av: Sofia

Haha, jag blev nämnd i ditt inlägg! ;) Du har rätt, jag varken kan inte eller är så itresserad av fotboll, men det lät faktiskt kul!

2008-11-04 @ 23:31:50
URL: http://bingochbong.blogg.se/

Tänk inte, skriv bara!

Namn:
Senil?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0