Så det så!

Nu är det så här att den här version av barnprogrammet faktiskt är DEN RÄTTA & den första! Joakim Von anka och tre knattar är det töntigaste jag någonsin har hört! Ankliv är bäst! Så det så! :)


/ Sofia


Påsklov!

Tänkte berätta lite vad jag har gjort på mitt påsklov... / Martin

Mormor, Gräs & Den övernaturliga kraften..

Idag var vi riktigt kreativa, Martin & jag.. En ny, annorlunda & mycket häftigare sten-sax-påse-lek är född! Imorgan blir det att leka/spela mera.. Martin vill ju ha revansch eftersom jag vann idag! ^^ Bäst jag kör många Mormor!! ;) / Sofia

Grattis

Idag är, skulle man kunna säga, aprils viktigaste datum, tätt efter min födelsedag då förstås. För idag, den 14 april, firar en väldigt viktigt person sin namnsdag. Ja, ni vet nog vem jag talar om: Tiburtius, daggmasken som fick uppleva alla dessa äventyr i den berömda sagan av 5 författare. Tack vare denna dag & denna namnsdag fick han/hon sitt namn och därmed också ge upphov till en sådan viktig karaktär som tappert har följt oss i vårat sago-skrivande.

I sagans förord står det även skrivet att vi skulle ha börjat författa detta datum, vilket betyder, inte bara namnsdag utan även ett-års jubileum för sagan! Men eftersom Tiburtius namn först tillkommer dag 7 borde sagans födelsedag infalla tidigare.. Fler efterforskningar där måste göras!

Nu tänkte jag i alla fall ta några meningar ur sagan och dela med mig av för att fira Tiburtius namnsdag & sagans eventuella ettårsdag! Varsogoda:

"Plötsligt hördes ett starkt ljud i natten "gruff, gruff, gruff"! Den här gången lockades en sparg dit. En arab kommer ridande på sin flygande matta. Det var Martin. Nu är Martin Förenade arabemiratisk. Tiburtius började röka vattenpipa. Ett gäng hulliganer kastar bort honom och ett kortet landade i postlådan. Det var ett vykort från Hawaii. Det skickades av det Toplessa Äpplet som nu både var topless och kalsongless. Mormor fick en chock."

/ Sofia xD

Sådär ja Martin Perjos!

Jag vet då inte vad jag ska göra för att du ska märka att det hänt något nytt med bloggen.. Varken nämner du att jag skrivit ett inlägg om toapapper eller lagt upp en läskig bild på dig som header.. Suck! Men nu jäklar! Nu har jag både skrivit ett inlägg i din ära med (nästan) hela ditt namn med i rubriken och som pricken över i:et så är Sten Åhman med på storbild!

Ps. Inlägget med toapappret raderade jag, men det kanske kommer igen! Haha.. Och du, vi måste skrapa ihop lite mer läsare och kommentarer här! Det är väldigt öde :O

KRAM / Sofia

1 april=Sofias födelsedag

Grattis kära Sofia! Nu är det inte långt kvar till pensionen! ;)


/ Martin


RSS 2.0