Alla hjärtans dag!

Igår var det som bekant fredag den 13:e! Den gick i engelskans tecken. Den var dock mycket dålig, trots all engelska. Och i år ska vi ha tre fredagar den 13:e, hur ska detta sluta?
Jag förstår inte varför det har blivit så att det är en otursdag, jag menar fredag är ju en bra dag och 13 är ju ett bra nummer! Konstigt



Men idag är det ju i alla fall alla hjärtans dag! Det är ju för härligt ändå!



/ Martin



Dagens citat

"Jämnt när det är kyckling så tror jag att den har galna ko-sjukan"



Martin till Camilla när de diskuterade saker i maten.


Jag kom faktiskt på helt själv att det där lät lite dumt!



/ Martin

Sjukling i skolan

Jag har varit sjuk i två dagar, men nu idag var jag frisk igen. Men när jag kommer till skolan så får jag reda på att jag är sjukanmäld även idag. Det är min mentor, Marit, som skrivit upp att jag var sjuk även idag. Så jag behövde ju egentligen inte vara i skolan, jag var ju ändå så sjuk!
Ja här på gymnasiet är det så hårt att man inte ens får komma tillbaka till skolan! Märkligt...



/ Martin


Fighting the darkness, lekar och annat skoj

Under denna helg har det varit fighting the darkness. Det borde byta namn, åtminstone ta bort fighting ur namnet, för jag tycker att det är mer en hyllning till darknessen. Fredag var en dålig dag, åtminstone halva fredagen, för kvällen blev väldigt rolig! Jag följde med Eric och Martin till Orrskogen (precis som förra året, en härlig tradition, dock var det i Lillmokyrkan då) där vi träffade på massa andra roliga personer! Jag lyssnade på esteterna när dom spelade men annars blev det inte så värst mycket musik. Istället gick vi ut därifrån, efter ett tag, och roade oss på eget vis, genom att leka lekar! Haha, det var faktiskt väldigt kul! Och självklart hade jag också med mig rispuffar!

Lördagen tillbringades på ungefär samma sätt, bara att vi skippade Orrskogen och gick direkt in på det roliga!

Hela helgen har det snöat och jag har kommit på att det är väldigt kallt att var utomhus! Jag tycker att det ska vara varmt så att man inte behöver ha på sig så mycket kläder, samtidigt  vill jag att man ska kunna åka skidor!


/ Martin


Igår fick jag en julklapp+födelsedagspresent!

Igår (eller kanske var det dagen innan) fick jag faktiskt en kombinerad julklapp och födelsedagspresent! Det kan tyckas vara lite konstigt med tanke på att både min födelsedag och julafton var för ganska länge sedan, men det är faktiskt sant! I brevlådan låg den och väntade på mig, en Vagabond-tidning! Det är världens bästa Marielle som har gett mig en prenumeration på denna resetidning i julklapp&födelsedagspresent! Och jag blev så glad, precis vad jag behövde! Men det fick mig att sakna Marielle ännu mera! Men snart är hon ju faktiskt hemma igen!

Tidningen var fylld med bra saker, med Bahamas, Moçambique och Venezuela som det allra bästa! Och när jag var på ICA idag såg jag att de inte hade fått detta nummer ännu!


/ Martin :D


Crepe com maca, canela e acucar!


Crepe com maçã, canela e açúcar!!!

Det är himmelriket! Underbart! Ljuvligt! Åh, det väcker så härliga minnen! Mmmm mumma!


Och kan man tänka sig? JAG ÅT SÅDANA IDAG!!!! :D Visserligen hade jag pannkakor och inga riktiga crepes, men ändå! Underbart var det i vilket fall!

Det är portugisiska och betyder crepes med äpple, kanel och socker, och det var precis vad jag åt (förutom pannkakorna då)! Tyvärr tog jag inga kort, men jag känner på mig att jag kommer äta denna underbart goda maträtt (eller vad det nu är) snart igen, och då lovar jag att jag ska ta kort!

Så nu är jag hur lycklig som helst!! Mera mera mera!


/ Martin


RSS 2.0