FN-rollspel!

Nu är jag åter i Malung efter en vecka på FN-rollspel i Falun (ska jag vara helt ärlig så kom jag ju faktiskt hem i torsdags, har bara inte orkat skriva)! Det var faktiskt jättekul! Långt över förväntan!

Det märktes nog vilka de var som kom från Malung, vi gjorde nämligen bort oss direkt! Alla gissade sedan att jag var från Malung.




Jag är så glad över att engelskan gick så bra, det trodde jag inte! När det blev panik och jag var i desperat behov av den så svek den mig inte! Men mycket engelska fick jag prata också, hela tiden faktiskt, inget fusk här inte! Så fort Mathilda hade gått iväg och jag var ensam och hjälplös på lobbyingen så kom alla och anföll mig, och ja, då var det bara att börja prata engelska och försöka lösa problemen. Men det gick finfint!



Det var dresscode, vi var tvungna att vara finklädda. Visserligen bröt nog jag mot den.


Det var ju massa italienska människor där och när de pratade italienska så förstod jag faktiskt de mesta av vad de sa! Det gjorde mig väldigt väldigt lycklig!
Jag saknade spanskan när det blev som mest engelska, så när jag hittade ett gammalt spanska-prov i ett klassrum på skolan var lyckan total!

Alla, och då menar jag verkligen alla, både namibier, italienare och falufriare gapskrattade åt mitt efternamn! Är det så roligt...? Ja, kanske.


Vi bodde ju på ett fängelse, och såhär såg en cell, jag menar ett rum, ut


Det som gjorde mig mest glad var ändå att se att det fanns så många trevliga männsikor! Alla var verkligen jättesnälla! Även om de utländska kanske var allra snällast!
Det finns alltså hopp!




Alla var så fräna! Jag skulle ju ha haft skidglasögon runt halsen åtminstone! Som en äkta österrikare!

Det var väldigt sorgligt att åka hem, jag hade helt klart velat stanna om jag hade fått det! FN-follspel är mycket bättre än vanlig skola!

// Helmut Beer (Martin)

Helmut Beer

Nu byter jag identitet till Helmut Beer från Österrike!

Jag ska nämligen på FN-rollspel till Falun.


/ Martin alias Helmut Beer

Lika som bär?

Sofia tjatar alltid om att hon ser ut som en afghanhund och jag visste inte hur en sådan såg ut så därför var jag nu tvungen att kolla!

Om de är lika? Ja, det får ni avgöra helt själva! 

  
                   En afghanhund?                                  Sofia?


Ja, som ni ser så är de ju ganska skrämmande lika ändå! ;)


/ Martin alias en dvärgspets

Glädje-måndag! ;)

Hejsan Hoppsan! ;)
Idag är det måndag och den här veckan hade jag tänkt börja med att glädja två av mina bästa vänner.

Först dig Maadelen: Du är väl nan skaple ibland men jag gillar dig ändå, enormt mycket! Du är bäst!
Och slutligen dig Sofia: Din lilla figur i skåpet älskar dig mest och saknar dig såå mycket nu när han bor i mitt skåp. Jag måste verkligen hålla min tjocka gris borta från honom! ;)


/ Martin


Vasaloppet

Idag gick årets upplaga av Vasaloppet av stapeln!

Det är väldigt fascinerande att se att så många människor från en massa olika länder ger sig ut i skogen för att åka nio mil på ett par skidor!

Jag var på plats vid starten i Sälen och fick se hela spektaklet!
Jag fick se hur hela massan skulle försöka ta sig upp för backen precis på andra sidan vägen! Det var en rolig syn!
Jag fick se folk som hade klätt ut sig till olika saker, tex en gammal dam som nu hade blivit en indian, några hockeyspelare som åkte i full utrustning och samlade in pengar till välgörenhet! Jag fick faktiskt också se Andre Pops (uttalas som andra, fast med ett e) i egen hög person!










/ Martin


RSS 2.0